Skip to main content

Hei,

Lue uutiskirje kokonaisuudessaan

syksy on alkanut ja meillä Maker3D:llä tapahtuu paljon. Viimeisen vuoden ja erityisesti kesän aikana olemme keskittyneet kehitystyöhön, ja nyt haluamme jakaa teille tuoreimmat uutiset ja päivitykset. Tässä uutiskirjeessä esittelemme tulostuspalveluamme, tulevia tapahtumia sekä uutisia päämiehiltämme Formlabsilta ja UltiMakerilta. Lue lisää ja pysy ajan tasalla siitä, mitä 3D-tulostuksen maailmassa tapahtuu!

Syksy on pyörähtänyt käyntiin

Kesän jälkeen olemme palanneet täyteen vauhtiin ja odotamme innolla, mitä syksy tuo tullessaan. Olemme kesän aikana tehneet merkittäviä muutoksia ja parannuksia yrityksen toimintaan, joiden tulosten odotetaan näkyvän hiljalleen vuoden viimeisen kvartaalin aikana. Olemme vahvistaneet rahoituspohjaamme, tehneet kehitysaskeleita organisaatiossamme, parantaneet kannattavuuttamme huimasti sekä solmineet uusia toimittajasopimuksia sekä päivittäneet vanhoja.

Julkaisimme kesäkuussa kaksi merkittävää tuotejulkaisua, kun niin sanotut neljännen aallon 3D-tulostimet saatiin markkinoille. Uusien tulostimien ympärille toteutimme tuttuun tapaan tapahtuman. Katso tapahtuma kuvina

Neljännen aallon uudet 3D-tulostimet:

Uusista tulostimista on saatu parasta käyttökokemusta, kun olemme käyttäneet niitä päivittäin 3D-tulostuspalvelussamme, jossa pääsemme toteuttamaan ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin/haasteisiin. Tässä kohtaa ollaan edelleen hyvinkin juurillamme; myymme vain sellaisia tuotteita, joita itse käytämme. Näin voimme suositella asiakkaillemme osaamista toimivaksi todistetusta näkökulmastamme.

Uudet tulostimet ja niillä käytössä olevat materiaalit on nyt nostettu tulostuspalvelumme käyttöön. Lue Maker3D 3D-tulostuspalvelun uutisointi kesältä tai käy jättämässä tarjouspyyntö tulostustarpeistasi.

Katso lisäksi: Automaattinen jälkikäsittelyjärjestelmä Formlabs Fuse Blast on saapunut Hernesaareen

Näe tuotteet livenä

Jos olet kiinnostunut tapaamaan meidät henkilökohtaisesti ja näkemään uusimmat tuotteet livenä, vieraile showroomissamme Helsingin Hernesaaressa. Paikan päällä näet UltiMakerin ja Formlabsin uusimmat 3D-tulostimet sekä oheislaitteet. Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen! Esittelyt onnistuvat myös etänä.

Lue uutiskirje kokonaisuudessaan

PS. Oletko huomannut UltiMaker S-sarjan Q3:n kampanjan? Kampanjan etuna jopa 900 € arvosta materiaalia. Voimassa 30.09.2024 saakka.

Ystävällisin terveisin,

Jarkko Lohilahti
CEO, Founder – Maker3D
jarkko.lohilahti@maker3d.fi
+358 400 565 641